Udviklingsgruppe

Kom og vær med til at skabe forandring i dit liv.

Jeg opretter løbende grupper ift. alder, så du er velkommen til at kontakte mig, for at høre om der er en ny gruppe med deltagere på din alder. Indholdet varierer alt efter dynamikken i gruppen, men du kan regne med at nedenstående indhold er i alle grupper: 

Savner du at stå mere ved din behov? Måske føler du at dit liv er gået i stå? Er du opmærksom på hvor dine grænser går? Kan du mærke i din krop hvad du lyst og ulyst til? Eller føles den nogle gange lidt tåget, tom, væk og svær at mærke? I gruppen arbejdes der med hver enkelt på, at blive bedre til at mærke sig selv, og hvad der er godt for dig. Herunder kan der også kigges på om du spiser mad som gør dig stærkere, og som er god for dig (det er individuelt – og jeg kender meget til forskellige former for kure/mad).

Du kommer til at se på uhensigtsmæssige mønstre, som kan forhindre dig i, at skabe de forandringer du ønsker.

Og sidst men ikke mindst – så er du her i en gruppe af mennesker, som følges ad – i hver jeres proces – men med hinanden som vidner, og det ved jeg af erfaring kan være rigtigt vigtigt, nærende og kærligt.

Som psykoterapeut, støder jeg på et øget behov for nærvær, empati og udvikling af kompetencer i.f.t. at mærke kroppen.

Ofte mangler vi at få set på de gamle traumer som vi har med os. Traumer som kan påvirke dit parforhold, venskab, forholdet til dine børn eller din familie. Traumer der sidder i din krop og kan styre rigtigt meget af den måde du lever dit liv på i dag.

Se nedenunder hvilken gruppe der er aktuel lige nu:

 

Ny Gruppe start

Praktisk info:
Aldersgruppe: fra 50 til 75 år

Gruppens størrelse min. 5 – max. 8 med opstart  fra kl. 10.00 til 13.30, og så mødes vi derefter: 

Med mulighed for at gruppen kan fortsætte.

  • Pris 1.800,- kr. i alt – der er ingen mulighed for at få refunderet beløbet, hvis man ikke kan komme på aftalte datoer.
  • Tidspunkt: 10.00 – 13.30
  • Inkluderet i prisen er The og kaffe samt lidt frugt og nødder…Frokost til pausen på 30 min. skal du selv medbringe

Adressen: Centret ved Søerne, Nørrebrogade 7, 2.sal tv, 2200 Kbh.N, der står ”Centret ved Søerne” på porttelefonen.

Sidste tilmeldingsfrist er , og for at være endeligt tilmeldt skal du ringe til mig på 22621750 og derefter betales et depositum på 1000,-kr til Nordea Bank reg.nr 2135 kontonummer 278768 1614. Når du har indbetalt depositum, så send mig gerne en sms med navn og mobilnummer og hvornår du har betalt. Der refunderes intet depositum efter …. De sidste 800,- betales 1.mødedag enten kontant eller på mobilepay. Gruppen lukkes når der i alt er 8 deltagere som har betalt.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.