Parterapi

Parterapi

Mit drive samt passion er samhørighed. Det kan lyde som det mest simple ord – SAMHØRIGHED – men samtidig også det sværeste at opretholde eller skabe. Vores samhørighed udfordres hver eneste dag, enten af os selv – vores partner – børn eller andre, og hvor vi enten kan vælge gå i krig, give op, eller forsøge at nærme os hinanden igen.

Et parterapi forløb hos mig omfatter:

  • Lære at lytte til hinanden på en ny måde
  • Slippe skyld og mærke nye ressourcer 
  • Turde nærheden, og åbne jeres hjerter på ny
  • Forløsning af chok og traumer

TESTIMONIAL: Denise og Andreas efter ca. 3 forløb:

“Helle har mødt os med en åbenhed og nysgerrighed, der både er rørende og inspirerende. Hun skaber et rum, hvor vi føler os trygge ved sammen at udforske vores følelser og reaktioner. Hun har lært os, hvor vigtigt det er at vi føler os trygge når vi udforsker de mønstre, der er på spil i vores parforhold. Helle er åben og opmærksom og har en imponerende evne til at fange både det man siger og det man gør, når man siger det. Hun kan sætte en blid finger på de ømmeste punkter, så vi både kan vokse som individer og samtidigt styrke vores parforhold.”
– Denise & Andreas, partnere siden 1996
 

Der kan være mange grunde til at samhørigheden brydes – nogle af dem er : skilsmisse – misbrug – chok/traume – stress/udbrændthed – angst/depression – mobning – fyring fra jobbet – krig – dødsfald – parforholdet der er gået i stå – børnene der fylder – ikke at kunne sætte grænser eller række ud når du har brug for hjælp mm.
Jeg arbejder også med familier i.f.t adoptionsproblematikker, samt familie terapi.

 
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.